Perjantaina starttasi Marskin After work: Bubbledogs! Perjantaisin ja lauantaisin Marskissa on oiva iltapäivätarjous: lasi kuohuviiniä ja hodari mieleisellä täytteellä irtoaa kympillä, ei paha. Me pääsimme ennen varsinaista starttia maistelemaan Marskin hodareita ja Lanson Rose -shamppanjaa. Loistava setti keskiviikon kauniiseen iltapäivään.
Marskin herkullinen hodarisämpylä on peräisin Kanniston leipomosta. Hodarin voi täyttää haluamillaan täytteillä oman maun mukaan tai ottaa vinkkiä Marskin suosituksista. Me diggasimme kovasti hodareista ja toki myös shamppanjasta. Hyvä yhdistelmä ;). Hodarin täytteitä oli mukava valikoima ja täytteet olivat maukkaita ja raikkaita. Paras yhdistelmä syntyi seuraavista aineksista: tryffelimajoneesia, salaattia, salsiccia-makkaraa, paistettua paprikaa, punasipulia ja tomaattia ja ananassalsaa. Nam! Ainoa haaste oli malttaa jättää täytteiden määrä kohtuulliseksi - ei ainakaan ekalla kerralla onnistunut. Mutta kyllä oli hyvää! Oikein oiva setti kuohuvan seuraksi ja sopiva safka iltapäivän after work -fiiliksiin :). |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti