lauantai 5. huhtikuuta 2014

Skumppaa ja hodaria Marskin After workeilla





Perjantaina starttasi Marskin After work: Bubbledogs! Perjantaisin ja lauantaisin Marskissa on oiva iltapäivätarjous: lasi kuohuviiniä ja hodari mieleisellä täytteellä irtoaa kympillä, ei paha. Me pääsimme ennen varsinaista starttia maistelemaan Marskin hodareita ja Lanson Rose -shamppanjaa. Loistava setti keskiviikon kauniiseen iltapäivään. 



Marskin herkullinen hodarisämpylä on peräisin Kanniston leipomosta. Hodarin voi täyttää 
haluamillaan täytteillä oman maun mukaan tai ottaa vinkkiä Marskin suosituksista.


Me diggasimme kovasti hodareista ja toki myös shamppanjasta. Hyvä yhdistelmä ;). Hodarin 
täytteitä oli mukava valikoima ja täytteet olivat maukkaita ja raikkaita. Paras yhdistelmä 
syntyi seuraavista aineksista: tryffelimajoneesia, salaattia, salsiccia-makkaraa, paistettua 
paprikaa, punasipulia ja tomaattia ja ananassalsaa. Nam! Ainoa haaste oli malttaa jättää 
täytteiden määrä kohtuulliseksi - ei ainakaan ekalla kerralla onnistunut. Mutta kyllä oli 
hyvää! Oikein oiva setti kuohuvan seuraksi ja sopiva safka iltapäivän after work -fiiliksiin :). 

                                             




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti