Perjantaina starttasi Marskin After work: Bubbledogs! Perjantaisin ja lauantaisin Marskissa on oiva iltapäivätarjous: lasi kuohuviiniä ja hodari mieleisellä täytteellä irtoaa kympillä, ei paha. Me pääsimme ennen varsinaista starttia maistelemaan Marskin hodareita ja Lanson Rose -shamppanjaa. Loistava setti keskiviikon kauniiseen iltapäivään.
| Marskin herkullinen hodarisämpylä on peräisin Kanniston leipomosta. Hodarin voi täyttää haluamillaan täytteillä oman maun mukaan tai ottaa vinkkiä Marskin suosituksista. Me diggasimme kovasti hodareista ja toki myös shamppanjasta. Hyvä yhdistelmä ;). Hodarin täytteitä oli mukava valikoima ja täytteet olivat maukkaita ja raikkaita. Paras yhdistelmä syntyi seuraavista aineksista: tryffelimajoneesia, salaattia, salsiccia-makkaraa, paistettua paprikaa, punasipulia ja tomaattia ja ananassalsaa. Nam! Ainoa haaste oli malttaa jättää täytteiden määrä kohtuulliseksi - ei ainakaan ekalla kerralla onnistunut. Mutta kyllä oli hyvää! Oikein oiva setti kuohuvan seuraksi ja sopiva safka iltapäivän after work -fiiliksiin :). |





Ei kommentteja:
Lähetä kommentti