maanantai 24. kesäkuuta 2013

Kombo

Kombo on pikkuruinen viinibaari Sörnäisissä jossa tarjoillaan myös tapaksia. Viinilista on kirjoitettu liitutaululle, tarjolla on punaista, valkoista ja kuohuvaa. Lisäksi voi maistella baskilaista siideriä ja jälkiruokaviinejä. 
Punaviineistä maistoimme vuoden 2006 Èbanoa, joka oli taivaallista! Pehmeää ja täyteläistä! Amaronen ystävän toiseksi paras ystävä ;)

Valkoviineistä maistoimme Unico Pecorinoa; kuiva, hapokas ja ihan täydellinen valkkari! 


Kombossa ei ole erikseen ruokalistaa. Tapaslautaset tehdään jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti, toiveiden mukaan. Tämän lautasen ehdoton suosikki oli taateli-cheddarjuustokombo, ah ja voih! Kaikki muukin maistui eri hyvältä!


Ensimmäisen lautasen jälkeen teki vielä hurjasti mieli juustoja, joten tilasimme lisää! Ja taateli-cheddaria halusimme ehdottomasti myös tälle lautaselle :)


Makeaakin mahtui vielä vatsaa, joskin annos ei oikein meidän kummankaan mieleen ollut...


Jälkkäriviiniksi valikoitui tämä espanjalainen viini. Oikein hyvää, suosittelemme!


Kombon palvelu on erinomaista; henkilökohtaista ja paneutuvaa. Omistajat palvelevat suurella sydämellä. Baari on pieni, pöytiä on muutama ja sisälle mahtuu syömään alle 20 henkeä. Pöydän voi varata ennen kello 20, mutta sen jälkeen varauksia ei oteta enää vastaan. 


Emme malttaneet olla maistamatta myös baskilaista siideriä, jonka oikeaoppisen kaatotavan näet alla. 
Kombo on hurmaava, sympaattinen pieni baari, johon varmasti tulen uudelleen. Viinit on laadukkaita, ruoka herkullista ja tunnelma lämmin ja palvelu välitöntä. Jos täällä ei viihdy niin ei sitten missään ;)Kiitämme:
-Laadukkaat viinit
-Lämmin ja kotoisa tunnelma
-Palvelu henkilökohtaista ja välitöntä
-Ei varauksia klo 20 jälkeen (hyvä, hyvä!)
-Ruoka erittäin maukasta


Moitimme:
-Viinit melko hinnakkaita

2 kommenttia:

  1. Sörnäisiin on tullut kaikenlaista kiinnostavaa viime aikoina. Kesäohjelmassamme on aina Kallion kierros, jossa käydään mm. katsomassa Selma Palmun ikkunaa ja kahvilla Karhupuistossa sekä syömässä jossain kalliolaiskuppilassa, Tänä vuonna kierrosta täytynee laajentaa Sörkan puolellekin.

    VastaaPoista
  2. Tänne pitää päästä! Liian harvoin tulee eksyttyä pitkän sillan sille puolen. Laatuviinejä huippuedullisesti, ei ole hinnoissa Ullanlinna-lisää ;)

    VastaaPoista