:-).
Mutta siis siitä avokadopastasta. Viimeksi käytin spagetin tilalla tagliatellea, joka oli virhe! Lisäksi korvasin kaupasta LOPPUNEEN pecorinon tuplamäärällä parmesania. Kolmanneksi, nälissäni en jaksanut maistaa suolan määrää kastikkeessa, joka jäi mauttomaksi. Lopputuloksena siis mautonta avokadopastaa.
Nyt päätin ryhdistäytyä ja noudattaa reseptiä tarkemmin. Pystyin siihen tällä kertaa paremmin, osaksi siksi, etten ollut aivan niin nälkäinen ruokaa tehdessäni kuin viimeksi. Valkosipulia ja chiliä käytin kuitenkin tuplamäärän. Ensi kerralla taidan lisätä vielä hiukan chilin määrää... Yrttejäkin laittoin aika reippaasti. Tällä kertaa myös maistoin suolan määrän ja lisäsin sitä runsaasti. Kannattaa todella maistaa kastiketta ennen kuin sekoittaa pastan siihen. Avokado kun on itsessään kovin miedon makuista. Lisäksi kannattaa käyttää spagettia tähän reseptiin, koska tagliatellella annos jää mauttomammaksi. Omaan makuuni myös limeä olisi voinut olla enemmän, taidankin ensi kerralla laittaa sitä reippaammin. Niin kuin huomaatte, olen tosi huono näiden valmiiden reseptien kanssa....
Vaihe I: avokadot, chili, valkosipuli ja lime |
Vaihe II: lisää juusto, oliiviöljy ja yrtit |
Vaihe III: lisää keitinvesi ja pasta |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti