sunnuntai 12. elokuuta 2012

Shanghai Cowboy, 8.8.2012


Shanghai Cowboysta löytyy blogista jo muutama juttu. Täällä olimme keskiviikkoiltana iltapalaa haukkaamassa. Paikka on viihtyisä ja fiilis täällä on varsin leppoisa. 


Shanghai Cowboyssa tarjotaan meksikolaista ruokaa. Paikan nachot kera guacamolen ja salsan ovat huippukamaa. Suosittelen maistamaan! Meidän iso ruokaseurueemme otti alkuun muutaman kipon nachoja. Pääruuaksi valkkasimme listalta sitä sun tätä ;). Ruokiimme oli kauttaaltaan aivan tyytyväisiä. 

Minun porotartar oli mielenkiintoinen annos. Maukas, mutta tosi tulinen. Toistekin voisin tätä kokeilla.


Ribsit saivat kehuja: liha oli mureaa ja maukasta. Annoksen kastike taasen oli hienoinen pettymys. Suklaata emme oikein maistaneet. 


Kalatacot olivat kaunis ja raikas annos.


Lohta,


kanaa ja 

lihaa.

Hintalaatusuhde Shanghai Cowboyssa on aivan kohillaan. Lisäksi annokset ovat ihan kivan kokoisia. Jälkkäri oli yksi illan parhaista annoksista; Banaania, suklaata, chiliä ja vaniljaista kastiketta. Lautanen melkein nuoltiin puhtaaksi.....

Unioninkatu 18

2 kommenttia:

  1. Moni on Shanghai Comwboyta minulle suositellut, en ole vain vielä ehtinyt testaamaan :) tosi kivoja annoksia ja jälkkäri kuulostaa taivaalliselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meistä Shaghai Cowboy on aivan kiva paikka. Kelpo ruokaa ja kohtuuhintaista :). Paikat Nachot ovat kyllä aivan huippuja! ja tuota banaanijälkkäriä kannattaa maistaa :).

      Poista