maanantai 19. maaliskuuta 2012

Kolossa lounaalla 15.3.2012

Ravintola Koloon meidät houkutteli lounaalle mm. Nytin juttu ja Liemessä-blogin arvio.  Näiden kirjallisten suositusten lisäksi olimme kuulleet muutenkin kehuvaa kommenttia Kolosta. Paikka on pieni, mutta onneksemme mahduimme lounaalle yhden maissa. Lounasta tarjoillaan Kolossa arkisin klo 11-15. Tänään lounaalla oli tarjolla muutama pääruokavaihtoehto, jälkkäri ja lounasviini (5€). Me valkkasimme Kaalikääryleet, Pippurimakaronilaatikkoa ja Kalaa. 

Keittiön tervehdys: ihan superhyvä lihapulla
Lounaan paras annos oli Kaalikääryleet, tästä olimme kaikki kolme erittäin yksimielisiä.


Kaunein annos oli kala, eikä annoksen maussakaan ollut mitään moittimista. Makaroonilaatikon syöjä oli myös tyytyväinen valintaansa. Oikein hyvää oli minunkin mielestäni.


Jälkiruokana oli Mud Cake jäätelön kera tarjoiltuna. Kakku oli tosi suklainen ja tuhti. Oiva päätös lounaalle. Cappucino tarjoiltiin kovin kauniista kupista. Lounasannokset maksoivat kymmenen euron molemmin puolin, Mud Cake viisi euroa. Kaksi kakkua muuten riitti täyttämään kolmen ruokailijan makean himon. Paikan sisustus oli kivan persoonallinen ja Kolosta löytyi muutamia kivoja yksityiskohtia. Huomiomme kiinnittyi ikkunapöydän lamppuun ja yhteen seinällä olevista tauluista. Palvelu toimi mukavasti, vaikka kiirettä tuntui piisaavan. Hyvä lounaskokemus oli; ruoka erinomaista ja kohtuuhintaista. Tänne uudestaan kyllä. Osuma.fi

Fredrikinkatu 37

3 kommenttia:

 1. Viikon päästä illalliselle tänne :)

  Huomasitteko muuten joku aika sitten teille lähettämäni haasteen?

  VastaaPoista
 2. Hyvän paikan olet illalliselle valinnut :) Onpa kiva kuulla sinun kokemukset Kolosta! Huomasimme haasteen, tulossa on tekstiä :)

  VastaaPoista
 3. Joo, paljonhan Koloa on kehuttu! :) Sääli, ettei Chedi säväyttänyt teitä - itse pidin siitä kovin. Kiva, jään siis odottelemaan postausta... :)

  VastaaPoista