maanantai 13. helmikuuta 2012

Sea Horse 21.1.2012

Teatteri-ilta oli edessä.  Olimme menossa KOM-teatterin Totta-näytelmään isommalla porukalla ja halusimme saada vatsamme täyteen (ja vaihdettua kuulumisia) ennen illan näytöstä. Alkaessani asiaa hoitamaan oli Komin ravintola jo niin täynnä, ettei 12 hengen seurueemme enää mahtunut syömään. Onneksi Sikalassa oli tilaa. Aikamoinen tovi oli ehtinyt edellisestä käynnistä täällä vierähtää.

Sea Horse on perinteikäs ravintola, joka on toiminut jo vuodesta 1934 lähtien. Ravintola on viihtyisä ja tunnelma aivan omanlaisensa: arvokas ja tyylikäs, mutta samalla tervetullut. Seurueellemme oli varattu pitkä pöytä salin perältä. Henkilökunnan suositusten mukaan olimme paikalla puoli viisi, jotta ehtisimme rauhassa syödä ennen klo 19 alkavaa näytelmää. 


Skippasimme alkuruuat (emme juomia;) ja valikoimme pääruuiksi listalta seuraavat annokset: Kaalikääryleet, Sienikaalikääryleet, Pariloitua maksaa ja Marskin kuhaa. Alla kuvia annoksista. Kaikki pääruuat olivat maultaan hyviä ja reiluja annoksia. Omat kaalikääryleet sykähdyttivät niin paljon, että taidanpa kokeilla niitä kotonakin. Sikalan maksa-annos sai ylistävää palautetta! Kuulemma ihan parasta :). Ainoa miinus tuli maksa-annoksen sisältämästä pekonista, josta ei ollut mainintaa.    
Jälkkäreiksi valitsimme Talon juustokakkua ja Jääkarpaloita ja kuumaa kinuskikastiketta. Juustokakkua oli reilu siivu - tämän jälkkärin olisi voinut vaikka jakaa, niin iso ja täyttävä oli.  

Sikalan ruoka oli edelleen hyvää. Oikein maukasta ja täyttävää suomalaista ruokaa. Palvelu ravintolassa oli ystävällistä. Lisäksi paikan houkuttelevuuttaa lisää kohtuuhintainen ruoka. Me tykkäsimme erityisesti myös paikan ilmapiiristä - ajoittain tuli mieleen, että olisimme ulkomailla. Kaikin puolin olimme tyytyväisiä onnistuneeseen ruokailuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti