maanantai 6. helmikuuta 2012

Ravintola Koh Phangan, 4.2.2012 TukholmaTämän ravintolan ohi olen kävellyt useasti. Ravintola sijaitsee Södermalmilla. Yritimme varata tänne pöytää muutamaa viikkoa aikaisemmin, mutta pöytiä ei enää ollut tarjolla. Ravintola ottaa vastaan vain osaan pöydistä varauksia. Suurin osa pöydistä pidetään vapaina jonottajille.


Saavuimme paikalle kahdeksan jälkeen. Jonotimme puolisen tuntia varauslistalle. Saimme sijan 24.! Välissä kipaisimme drinksulla lähibaarissa, odottelua kertyi yhteensä pari tuntia. Eli jos tänne mielit, varaa pöytä hyvissä ajoin, ainakin kuukautta aikaisemmin!

Paikan sisustus on uskomaton. Ravintolaan on onnistuttu luomaan aitoa turistitunnelmaa Thaimaan ravintoloista. Oikein hauska ja persoonallinen paikka. Ja ehkäpä ravintolan parasta antia olikin sisustus ja tunnelma, ei niinkään ruoka.

Vessan katto


Vessan seinä


Lisää yksityiskohtia vessasta ;-)

Mutta sitten ruokaan. Valitsin alkuruuaksi vokattuja simpukoita, valkosipulin, basilikan ja chilin kera. Ihan maukasta ja todella tulista. Listan mukaan annos oli little hot, mutta kyllä tämä oli very hot.Jonna valitsi alkuruuaksi papaya-salaattia, joka oli hyvää ja very hot.
Pääruaksi valitsin Baby back ribsit, jotka eivät onneksi olleet tulisia. Ribsit eivät aivan vastanneet odotuksia. Liha oli hyvänmakuista, mutta sitkeää. Dipit toivat hauskan lisän annokseen. Lisukkeeksi tarjoiltiin riisiä, joka oli oikeastaan aivan turha lisä annokseen.


Paikkana Koh Phangan on todella mainio. Ravintolana ei nyt mikään kummoinen. Kokonaisuudessaan kokemus oli kuitenkin hyvä, eikä kahden tunnin jonotuskaan tuntunut turhalta.


Hauska paikka erityisesti kaikille Thaimaa -diggareille!

Kohphangan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti