sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Kruo thai 6.3.2011

Sunnuntaina, sattuneesta syystä, teki mieli jotakin tulista. Tai itseasiassa teki mieli sushia, mutta löysimme vain yhden avoinna olevan sushiravintolan (Rice Garden). Tämä ravintola oli meille jo entuudestaan tuttu, joten halusimme mennä johonkin uuteen paikkaan. Eat.fi palvelussa tätä thaimaalaista paikkaa on kovasti kehuttu http://eat.fi/helsinki/kruo-thai, joten päätimme lähteä testaamaan sitä.

Saimme heti pöydän saavuttuamme. Paikka on pieni ja selkeästi suosittu. Asiakkaita tuli sisään tasaisena virtana. Sisustus Kruo Thaissa on perussettiä tällaiseksi paikaksi. Ruoka oli hyvää. Ei ehkä autentisinta taikkuruokaa, jota olemme syöneet, mutta maistuvaa. 

Alkuun jaoimme kevätkääryleen, joka oli todella maukas. Täytettä oli runsaasti eikä kuori ollut ollenkaan rasvainen. Pääruuaksi me molemmat päädyimme punaiseen kanacurryyn, joka oli merkitty kolmella chilillä, pyydettäessä annoksen sai miedompana. Mirka tilasi annoksen kahden ja Pauliina yhden chilin voimakkuudella. Chilien eron huomasi selvästi, Mirkan curryssa oli enemmän potkua. Ruoka maksoi jaetulla alkuruualla, pääruualla ja cokiksella 15 € per nuppi. Ei paha. 

Kokonaisarvio (4-10)  8

Mechelinkatu 17  Kartta

Kruothai

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti