sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Taro, Soho, Lontoo 22.1.2011

Tunnelma

Ravintola Taro on Sohossa sijaitseva japanilainen ravintola, jonne innostuimme menemään jonkun lehtijutun perusteella. Varasimme ravintolaan pöydän ajoissa, mikä olikin järkiliike, koska lauantai-iltana klo 19.30 ravintola oli ihan täynnä - itse asiassa ruokailijoiden joukossa oli paljon aasialaisia asiakkaita. Meidät otettiin ystävällisesti vastaan ja ennen pöytään siirtymistä jutustelimme hieman tarjoilijan kanssa Suomesta. Ravintola oli täyteen ahdettu yksinkertaisia puisia pöytiä. Sisustus oli yksinkertaista ja aika karua. Iloinen puheensorina ja hälinä täytti ravintolan, muttei häiritsevällä tavalla.

Ruoka

Alkunaposteltavaksi tilasimme vihreitä soijapapuja "Edamame", jotka olivat sekä Mirkalle että Pauliinalle uusi tuttavuus. Pavut tarjottiin kuorineen ja kylminä. Hyviä olivat ja hauska alkusnacksi oluen seuraksi. Toisena jaettavana alkuruokana tilasimme "Vegetarian dumplings", jotka olivat mahtavia. Olen kerran Suomessa jossain ravintolassa näitä kasvisnyyttejä maistanut, eikä tuota kokemusta silloin päässyt kehumaan. Mutta tämä kokemus oli aivan toista. Loistava setti, joita tilasimme vielä toisen annoksen. Pääruuaksi tilasimme kukin mieltymyksiemme mukaan erilaisia susheja. Nigiri-Sushit olivat raikkaita ja hyvän makuisia, maistoimme näitä useita erilaisia. Maki-susheista California Rollsit olivat pettymys. Maistuivat mitäänsanomattomilta, vaikka yleensä ovat hurjan hyviä.

Palvelu

Tarossa palvelu ei ollut kovin kummallista ystävällisen ja iloisen vastaanoton jälkeen. Aluksi odottelimme reilun aikaa juomatilauksia. Lopulta tilasimme juomat samaan aikaan ruokien kanssa. Ruokia emme joutuneet odottamaan kovin pitkään ja oli mukava, että alkupaloiksi tilaamamme herneet saapuivat nopeasti ja ennen varsinaista ruokaa. Sushiannoksiin saimme pyydettäessä lisää inkivääriä, jota varsinaisessa annoksessa oli vähänlaisesti. Tämä lisäys hoitui ystävällisesti ja nopeasti. Ihmetyksemme oli suuri, kun ruokailtuamme lasku saapui pöytään pyytämättä. Outo fiilis tuli tästä, koska asiaa ei meiltä tiedusteltu. Ravintolaan oli koko ajan tulossa lisää porukkaa, joten pöytiä varmaan tarvittiin muille ruokailijoille. Tästä kummallisuudesta jäi huono maku.

Hintalaatusuhde

Kolme jaettua alkuruokaa, sushilajitelmat kolmelle ja juomat maksoivat yhteensä 57 puntaa eli euroissa noin 67 €. Tämä oli mielestämme varsin kohtuullisen hintainen ravintola. Alkuruuat, sekä herneet että kasvisnyytit, olivat molemmat hyviä. Sushilajitelmiin emme olleet täysin tyytyväisiä, mutta kokonaisuudessaan ruoka oli hintaan nähden hyvää.

Tunnelma 7,5
Ruoka 8
Palvelu 6
Hintalaatusuhde 8

61 Brewer Street, Soho, Lontoo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti