lauantai 5. helmikuuta 2011

Rice Garden 4.2.2011

Ennen perjantai-illan elokuvaa (Somewhere) päätimme piipahtaa syömässä sushia Hakaniemessä. Jostain oli korviimme kantautunut huhua uudehkosta pari kuukautta sitten avatusta, käymisen arvoisesta pienestä sushipaikasta nimeltä Rice Garden - sushi bar. Etukäteisinfo ravintolasta oli heikko, mutta se ei meitä haitannut.


Tunnelma
Astuessamme sisään Rice Gardeniin saimme yllättyä iloisesti. Paikka oli rauhallinen, siisti ja sisustukseltaan eleetön. Rice Garden on nimensä mukaisesti baarin oloinen (sushi bar). Ikkunan edessä ja ravintolan tiskillä oli muutamia ruokailupaikkoja ja pitkänomaisessa tilassa muutamia 4-6 hengen pöytiä. Rice Garden oli tunnelmaltaan oikeastaan yllättävän seesteinen ja cool.


Vihreää teetä
Ruoka
Rice Gardenin menulta löytyi useita erilaisia valmiita settejä, joiden hinnat eivät päätä huimanneet. Varsinainen lista oli melko suppea. Listalla oli noin kuusi kappaletta erilaisia makeja ja hiukan enemmän nigirejä. Lisäksi oli noin neljä eri lämmintä ruokavaihtoehtoa. Juomapuolelta löytyi suomalaista ja japanilaista olutta edulliseen hintaan. Myös talon viiniä oli sekä punaista että valkoista.


Nigirejä

Molempien sushisuosikkeja ovat California Rollsit, joita tilasimme omat setit (6,5 €) sisältäen kuusi rollsia. California Rollsien lisäksi Mirka tilasi yhden tamago (munakas) nigirin (3,5 €) ja Pauliina kaksi tonnikala nigiriä (noin 6 €). Juomaksi Mirka otti kylmään iltaan vihreää teetä (autolla) ja Pauliina pullon japanilaista olutta. California Rollsit olivat hyviä, vaikkakin aika riisimäisiä. Palat olivat hyvän kokoisia. Tonnikala nigirit olivat myös reilun kokoisia, kala oli tuoretta ja riisi koostumukseltaan napakkaa. Tamago nigiri oli ihan ok, ei mitään erityistä suuntaan tai toiseen...


California RollsitPalvelu
Palvelu oli nopeaa ja superkohteliasta. Tarjoilija oli eri sympaattinen ja ystävällinenn

Hintalaatusuhde
Rice Garden on edullinen sushipaikka. Tilaamamme ruuat maksoivat 10-13 € per henkilö, joka tämän tasoisesta ruuasta on aika vähän. Raaka-aineet olivat tuoreita ja ruoka maistuvaa. Rice Garden on oiva paikka tämän tyyppiseen ruokailuun, jonka tänään toteutimme. Suosittemme lounaalle, shoppailun välissä tai muuten vaan ;-)


Tunnelma          7
Ruoka              8
Palvelu             8 1/2
Hintalaatusuhde 8 1/2


Siltasaarenkatu 12

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti