lauantai 25. joulukuuta 2010

MAITHAI 23.12.2010

Maithai on thairuokaa tarjoava ravintola Kampissa Annankadulla. Muutama hetki on vierähtänyt edellisestä vierailusta tässä ravintolassa, joten oli kiva päästä täällä pitkästä aikaa käymään.

Maithai on pieni ja tunnelmallinen paikka, jossa asiakaspaikkoja on noin parisenkymmentä. Sisustus Maithaissa ei kiinnittänyt meidän huomiotamme, mutta paikan fiilis oli rauhallinen. Ravintolassa oli muutamia ruokailijoita meidän lisäksemme ja välillä tuli sellainen olo, että piti jutella hiljaa, ettei koko ravintola kuule puheitamme.

Palvelu Maithaissa oli ystävällistä ja tyylikästä. Tarjoilijamme oli huippuystävällinen, korrekti ja lämmin. Palvelu toimi Maithaissa moitteettomasti koko ruokailumme ajan.

Maithain menu on varsin laaja, ruokalajeja löytyy vaikka kuinka ja mitä. Tällä kertaa söimme vain pääruuat. Pauliina valikoi miedosti maustetun kanaruuan ja Juhana tulisen kalan. Pauliinan kana oli kookosmaidossa kera perunan. Kastikkeessa oli hivenen tulisuutta, mutta kaikkinensa maku oli lempeän mieto, mutta täyteläinen. Juhanan kala, joka oli kuhaa, tarjoiltiin kariff-lehtien, punaisen ja vihreän paprikan ja basilikan kanssa. Kala-annos oli tulinen, muttei kuitenkaan liian voimakas. Tässä annoksessa tuli hienosti esiin myös lisäkkeiden maut. Itse kala oli kevyesti ja taiten friteerattu. Molemmat ruuat tarjoiltiin riisin kanssa.

Maithaissa kaksi pääruokaa ja muutama pullo olutta maksoivat yhteensä noin 45 euroa. Ruoka oli hyvää, annokset olivat reilut ja saimme odotuksiemme mukaista ruokaa. Hintalaatusuhteeltaan Maithai oli mielestämme keskiverto, ei järin kallis, muttei myöskään erityisen edullinen.
Tunnelma                                ***
Palvelu                                    ***
Ruoka                                      ***
Hintalaatusuhde                 ***

Annankatu 31-33

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti