torstai 2. joulukuuta 2010

AL ZOBEIDI 18.11.2010

Al Zobeidi on Kontulan ostarilla sijaitseva pieni välimerellistä ruokaa tarjoileva ravintola. Ravintola on pieni ja siisti. Piipahdimme täällä arki-iltapäivänä, jolloin ravintolassa ei meidän lisäksemme ollut juuri muita asiakkaita, joten mahduimme hyvin syömään. Arkisin Al Zobeidissa on tarjolla seisova pöytä ja on mahdollista myös tilata saatavilla olevia mezejä. Viikonloppuisin Al Zodeidissa on tarjolla nimenomaan mezejä.

Tällä käynnillä maistelimme erilaisia mezejä. Falafelit olivat hauskasti sydämen muotoisia, ihanan rapeita ja maukkaita. Paikan hummus oli loistavaa - vaikka veljeni tekeekin maailman parasta humusta, oli tämä versio myös oikein hyvää.

Hummus
Aurinkokuivatut oliivit olivat minulle uusi miellyttävä tuttavuus. Jogurttipallot olivat voimakkaan makuisia. Munakoisosiivut myös erittäin hyviä. Mezejen seuraksi tuotiin tulikuumat pitaleivät ja salaattilautanen. Osa ruokailijoista testasi myös seisovan pöydän antimet ja olivat ruokiin tyytyväisiä.

Mezejä
Al-Zobeidin ruuat olivat kaikki hyviä ja ruoka erittäin edullista. Tilaamamme meze-setit maksoivat vähän päälle 10€ per henkilö, joka on tämän tasoisesta ruuasta erittäin vähän, myös seisova pöytä oli edullinen.
Paikan henkilökunta oli oikein ystävällistä ja ravintolan tunnelma lämminhenkisen kotoinen.
Tänne kannattaa ehdottomasti piipahtaa kauempaakin!

Palvelu ****
Tunnelma ****
Ruoka ****
Hintalaatusuhde ****½

4 kommenttia:

 1. Hei Mirka & Pauliina!

  Kiitos tästä arvostelusta ja vinkistä. Pitää mennä kokeilemaan joku kerta - kuulostaa niin herkulliselta. Ollaan tykätty tosi paljon myös Ani-ravintolan tunnelmasta ja mezeistä. Al Zobeidi kuulostaa vähintään yhtä maukkaalta.

  js

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, kun on muillekin iloa näistä visiiteistä :) Al Zobeidi oli todella hintansa väärti, sinne äkkiä!
  t.Pauliina ja Mirka

  VastaaPoista
 3. Täytynee lähteä joku päivä Puistolasta pitkälle lounaalle Kontulaan!

  T. Mikkeli

  VastaaPoista